Skip to content
My Blog

MODETRENDS MET EEN VINTAGE TOUCH

mei 4, 2022

FASHION TRENDS – Bij Maria Luisa Maestre vinden we zeer vernieuwende mode. Veilig online. Met de exclusieve kleding op deze pagina heb je seizoenskleding snel en in huis bij de hand. Parka’s, rokken, overhemden, jurken, jassen, ….

De meest begeerde dameskledingmerken. Sommigen van hen zijn Caractere, Anna Mora, Brunella, Mirto, Diktons,…. Ik weet zeker dat je haar kent. Wees dit seizoen in de voorhoede van de mode. Meer dan 40 prêt-à-porter dameskledingmerken, waaronder bijvoorbeeld Mirto, Morgana, Naulover, Nenette, Cinzia Rocca, Diana Gallesi. U vindt het op www.marialuisamaestre.es. Mode voor een bruiloft, een doop of een privéfeest.

Hun winkel is in Elda (Alicante) waar ze al meer dan 15 jaar actief zijn.

VINTAGE MODETRENDS

Frisse en jeugdige toon voor de lente-zomer

We zullen kleding, schoenen en accessoires kunnen zien die bestemd zijn om te profiteren van het goede weer. De frisse en jeugdige toon overheerst. De kleuren en de oorzaken die ze vertegenwoordigen zijn ook zeer onderscheidend. Pastelkleuren (nougat, lichtblauw, lichtroze, wit, maar ook grijs) zullen de overhand hebben. De schoenen die de overhand zullen hebben, zullen open modellen zijn die de voet goed laten zweten en ook comfortabel zijn om te dragen. De sandalen. ballerina’s. Een type schoen met een veel voorkomende en uitzonderlijke puntige afwerking.

Wat voor tassen worden er in de lente gedragen?

Tassen worden het steraccessoire voor vrouwen. Hun afmetingen, vorm en kleuren veranderen afhankelijk van de winter. De grootte zal iets beknopter zijn. Ronde tassen worden aanbevolen. Speciale vermelding verdienen tassen met een opengewerkte bodem. Je vindt ze in verschillende vormen en kleuren.

VINTAGE EN RETRO MODETRENDS
Lente-Zomer Modekleuren – Pantone Fashion

Kleur is een van de belangrijkste elementen van seizoenstrends. Het Pantone Center is de referentie. Voor alles wat met kleur te maken heeft. Elk seizoen vertelt Pantone ons welke kleuren we zullen dragen met zijn Color Trend Report. Maar het meest populaire kleurenpalet en de kleurtrends vertellen ons niet alleen veel over sociale veranderingen en hun implementatie in de mode. Hij vertelt over onze ervaringen en onze verlangens.

Het algemene gevoel van het populaire kleurenpalet voor lente/zomer 2018 is uitnodigend en indrukwekkend. De hoofdkleuren bestaan ​​naast andere, meer neutrale, klassieke kleuren. Het is de onafhankelijkheid om met kleur te creëren, de onafhankelijkheid om jezelf uit te drukken, de onafhankelijkheid om een ​​of hetzelfde te voelen. Zonder dat je je aan regels hoeft te onderwerpen. De klassieke chromatische composities van het moment werken niet. Meadowlark, PANTONE-kersentomaat, Proenza Schouler-kersentomaat…

MODETRENDS 2018

Van matrozenstrepen tot vloeiende jurken. Midi jurken, felle kleuren en marine tinten.

Ik kijk uit naar de zomer. Het is tijd om het huis, het strand, de feesten te verlaten en de routine achter je te laten. We zien stomende jurken, felle kleuren, zeemansstrepen en espartoschoenen. Waar we ook gaan, op het paradijselijke eiland of op kantoor, er is een zomerse look voor elke gelegenheid. We denken aan casual looks, rokken met vrolijke prints, zeer dynamische witte overhemden en een bijpassende trenchcoat om ons te beschermen tegen de zeebries.

Er is geen beter zomerplan dan een middagwandeling te maken en de dag in het water door te brengen. Hiervoor zijn de esthetische codes duidelijk. Een gestreept shirt en een gele regenjas. Of de gebruikelijke marineblauwe duffelcoat van Macintosh, een nietje dat nooit faalt. En voor aperitiefavonden op het terras, comfortabele kleding maar met een vleugje verfijning. We vertrouwen op roze of rode tinten die van jou een absolute blikvanger maken.