Skip to content
My Blog

Kwekerij Marine

oktober 10, 2022

2.600

Ideeën voor decoratie Marine kwekerij. Als u op zoek bent naar inspiratie voor kinderdecor in nautische of maritieme stijl, ideaal voor appartementen of strandhuizen, dan zult u genieten van het artikel van vandaag. Deze stijl is typerend voor jongenskamers vanwege de overwegend witte en blauwe kleuren, maar kan ook worden gebruikt in meisjeskamers, zoals we hieronder zullen laten zien. Je kunt ook een meer romantische sfeer creëren door meer vrouwelijke tinten toe te voegen, zoals roze, fuchsia, groen of geel… Dit alles en nog veel meer tips hieronder… Lees verder!

Marine Kwekerij Ideeën

Direct aan het begin als je hebt besloten om de kinderkamer te renoveren en in te stappen Marine kwekerij Het eerste dat u moet doen, is wat verf op de ruimte plakken. Zoals we in het begin al zeiden, zijn de kleuren die met de zee worden geassocieerd blauw in al zijn schakeringen. Het kiezen van deze toon is een veilige gok, maar er zijn een paar aspecten waarmee u rekening moet houden.

Maak je geen zorgen als de kinderkamer groot is, maar we raden aan om de kleur blauw in de zachtste versie of pastel te gebruiken in kleine of slecht verlichte kamers. Onthoud dat een donkerblauwe tint de ruimte kleiner doet lijken.

Idee: Als je niet zonder donkerblauw wilt, schilder dan de helft van de muur en combineer de andere helft met wit.

Pinterest
Pinterest

Het gebruik van een witte basis is ook een veel voorkomende optie, aangezien strandappartementen meestal slechts een paar meter verwijderd zijn, wat de ruimte visueel vergroot. In dit geval kunt u de blauwe kleur toevoegen via decoratieve accessoires, vellen, vinyl, enz.

nautische-decoratie-1

Je kunt ontsnappen aan de ernst en een leuke sfeer toevoegen met een paar rode accenten.

nautische-decoratie-2

Pinterest

Maar we willen niet alleen een traditionele nautische inrichting aanbevelen, we willen dat u zich openstelt voor andere mogelijkheden die er net zo goed uit zouden zien in een strandslaapkamer.

Verf een basis die de golven van de zee imiteert. Met deze techniek krijg je twee voordelen: een andere decoratie en bescherming van de onderkant van de muur.

Pinterest

Het behang en vooral de muurschilderingen brengen een unieke en originele nautische stijl.

Pinterest

Laat je fantasie de vrije loop! En daar komen de meest creatieve decoraties uit voort, zoals dit fantastische idee voor een babykamer: twee blauwe driehoeken tekenen op de muur van de wieg is heel eenvoudig en ze imiteren de zeilen van een schip.

Pinterest

Heb je tieners in huis? In dit geval is onze aanbeveling minder nautisch en meer surfen. Geef de oceaanruimte een kleine draai en ik wed dat het “Californië!”

Pinterest
Pinterest