Skip to content
My Blog

Keukenmeubeltrends 2022

augustus 9, 2022

259

Als u overweegt om de keuken te ontwerpen of gedeeltelijk te renoveren, nodigen wij u uit om de nieuwste te ontdekken Keukenmeubeltrends 2022. We beoordelen nieuwe looks en blijvende trends, zodat u een ultramoderne keuken kunt bereiken, of uw project nu voltooid is of u het gewoon een facelift wilt geven. Weet je niet waar je moet beginnen? Zoals we altijd zeggen, als je twijfelt over de stijl of indeling van je keuken, kun je het beste de experts raadplegen, zoals. B. de keukenwinkel in Alicante op tijd thuis, waar ze u adviseren over de afwerkingen die het meest worden gevraagd door klanten en u begeleiden bij de ideale verdeling om de ruimte maximaal te optimaliseren. Om u alvast een startpunt te geven, nodigen wij u intussen uit om onze TOP-lijst met trends die in 2022 succesvol zullen zijn te ontdekken. Kom samen met ons de “must haves” in de keuken ontdekken? Laten we beginnen!

Keukenmeubeltrends 2022

Lockdown heeft een voor en na betekend in het begrip thuis en in onze perceptie van prioriteiten. Wat vroeger als een bevlieging werd beschouwd, zoals het renoveren van de keuken, is nu een noodzaak geworden. Het spreekt voor zich dat functionaliteit voorop staat. We hechten meer waarde aan praktische en comfortabele ruimtes dan aan esthetiek, maar hoewel de volgorde van onze eisen is veranderd, moet het uiterlijk van onze keuken uitnodigend zijn. We raadplegen de meest invloedrijke inspiratieborden en de meest elegante winkelcatalogi (Keukens in Alicante Tèmpore Casa) om erachter te komen hoe keukenmeubelen er in 2022 uit zullen zien en wat er bijzonder aan is.

-Matte oppervlakken

Vaarwel glans, de fronten van keukenmeubels (deuren, lades) worden mat en zijn zachte, sobere en minimalistische uitstraling maakt het de favoriete afwerking voor moderne keukens.

als je je afvraagt Wat is beter mat of glanzend? U moet weten dat de keuze afhangt van uw persoonlijke smaak, aangezien het uiteindelijke uiterlijk van een keuken met een matte afwerking en een andere met een glanzende afwerking er niets mee te maken heeft. Wij raden u daarom aan persoonlijk een keukenexpositie te bezoeken om de visuele verschillen met eigen ogen te zien. En als je eenmaal weet welke behandeling je voorkeur heeft, kun je andere aspecten gaan evalueren. Zo zijn keukenkasten met een glanzende afwerking makkelijker schoon te maken.

-Ingebouwde apparaten

We zagen het aankomen, huishoudelijke apparaten verdwijnen al een tijdje uit onze keukens en deze trend slaat eindelijk aan. Koelkasten, vaatwassers en zelfs wasmachines zijn zo in het meubel verwerkt dat ze gecamoufleerd zijn in de ruimte en daardoor nauwelijks herkenbaar zijn.

Wat zijn de voor- en nadelen van geïntegreerde apparaten? Wat de profs betreft, moet worden opgemerkt dat de esthetische bijdrage zijn grote troef is. Apparaten integreren in je keuken betekent gaan voor eenvoud, en aan de andere kant zijn keukens met hun inbouwapparatuur makkelijker schoon te maken. Het enige nadeel dat we aankaarten is dat de prijs van inbouw units hoger is, waardoor deze keuze het budget verhoogt.

– Tot ziens schutters

De keukens van tegenwoordig zeggen hetzelfde Vaarwel schutters, een trend die eens te meer bevestigt dat eenvoud, lineariteit, minimalisme en functionaliteit de meest gewilde esthetische stelregels zijn. Keukenmeubels zonder handgrepen hebben het voordeel dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, het volstaat om ze af te vegen met een doek, zonder de handgreep te belasten of te belasten, een plaats waar zich gewoonlijk veel vuil ophoopt.

Er zijn verschillende manieren om de hendels te vervangen. Aan de ene kant vinden we het “Push” -systeem, dat bestaat uit het uitoefenen van druk op de deur of lade. Andere modellen greeploze keukenfronten zijn zo ontworpen dat aan het uiteinde een gleuf wordt gevormd, waardoor vingers kunnen worden geplaatst en getrokken (groefopening, spijker, enz.). In alle gevallen is de handgreep verborgen of geïntegreerd in de deur, zodat de uitstraling van de keuken consistent is. Deze optie is ideaal voor keukens die open zijn naar de woonkamer.

-Wit en hout

En de combinatie van witte en houten meubels weigert ons te verlaten. Kun je de perfecte bruiloft niet vinden? Enerzijds brengen witte keukenkasten licht en ruimte in de veelal kleine en donkere keukens. Aan de andere kant, om de kilte van wit tegen te gaan, vult de aanwezigheid van hout de ruimte met warmte. En zo creëren ze prachtige composities met dit punt langzaam huis dat kost zoveel tijd en dat gezellige tijdelijke huis waar we allemaal naar verlangen in ons huis. We houden van keukens met witte en houten meubels!

Ken jij deze keukenmeubeltrends al? Vind je ze interessant? Heeft u ervaring met een van onze tips en wilt u uw mening delen? We zouden graag van je horen!