Skip to content
My Blog

Hoe geef je bloemen op Valentijnsdag zonder er cheesy uit te zien

mei 7, 2022

2.3.4

Je hebt erover nagedacht! Het idee ging door je hoofd bloemen geven op valentijnsdag maar je was bang om op te komen dagen vermoeidheid, oud of macho. Welnu, vandaag gaan we manieren aanbieden om je partner te verrassen. We delen verschillende opties, moderne, impactvolle, originele presentaties. Wij nodigen u uit om kennis te maken Hoe geef je bloemen op Valentijnsdag en succes!

Geef bloemen op Valentijnsdag zonder er cheesy uit te zien

Jonge mensen zeggen dat het schattig is om bloemen te geven, kom op, ze classificeren het als een dwaas geschenk dat ten koste van alles moet worden vermeden om niet belachelijk te worden gemaakt. Ik denk dat de strik de gebruikelijke is, die actuele details die geen greintje originaliteit hebben, maar als je er een beetje fantasie in gooit, kan elk kitscherig cadeau een onvergetelijke verrassing worden. De suggesties van vandaag gaan verder dan de typische boeketten van rode rozen (zij het met een beetje creativiteit). We moedigen u aan om andere opties te verkennen, te beginnen met verschillende soorten bloemen. Wil je weten welke alternatieven er nog meer zijn? We raden je aan dit artikel over bloemen voor Valentijnsdag te lezen

We willen ons ook concentreren op verschillende presentaties, ideeën die helemaal niet cheesy zijn en die je kunnen inspireren om een ​​cadeau waarvan je dacht dat het gedateerd was, om te toveren tot het perfecte Valentijnsdagdetail.

Rode rozen ja, maar vergezeld. Zoals we in de vorige paragraaf al zeiden, kun je rode rozen weggeven zonder je te vervelen. Bedenk hiervoor andere dingen die je partner leuk vindt en maak dit boeket compleet. We geven je ideeën:

Sluit rode rozen niet uit want dat is een thema, voeg andere elementen toe aan de set bijv. B. Fruit: aardbeien, appels, granaatappels … Foto Pinterest
Als dat te veel klinkt, kijk dan eens naar deze andere, meer ingetogen optie. Een rode roos, een appel, aardbeien, chocolaatjes. Pinterest-afbeeldingen

Er is een wereld voorbij rode rozen, te beginnen met rozen in andere tinten zoals wit en roze.

Ze zijn ook geweldig voor veel jongere ontwerpen, zoals dit geweldige eenhoornarrangement. Pinterest

Anjers zijn geweldig voor het ontwerpen van boeketten met dieren. Je kent haar niet? Heeft uw partner een huisdier? Dan zijn deze boeketten die wij hieronder aanbieden perfect.

Anjers, kleine rozen, gerbera’s of wilde bloemen vormen een prachtige combinatie in dit boeket, waarvan de hoofdrol is weggelegd voor de schattige kat. Pinterest
Een soortgelijk idee in een puppyversie met anjers en madeliefjes.

Kruidnagel past ook perfect bij deze met chocolade omhulde aardbeien.

Bekijk de prop in de vorm van een envelop. Een alternatief voor het boeketformaat dat zo wordt gezien. Pinterest

Bloemen geven is veel meer dan thuis komen opdagen met een boeket in de hand. Wie houdt er niet van tulpen? Ze zijn zo delicaat en romantisch dat ze de kers op de taart toevoegen aan uw speciale ontbijt. Ja, ja we hebben het over ontbijt op bed.

Dat noem ik nou een goed begin van de dag. Verras je partner met een heerlijk ontbijt versierd met mooie tulpen. Pinterest

Wist je dat deze taarten zijn versierd met natuurlijke bloemen?

Taarten in de vorm van letters zijn erg trendy. En behalve dat ze rijk zijn, zijn ze meestal versierd met natuurlijke bloemen. Vind je dit niet een andere manier van bloemen geven?

bloemen voor mannen

Tot slot willen we een speer breken ten gunste van het idee om ook mannen bloemen te geven. Als je jongen graag tuiniert als hij thuis veel tijd met zijn potten doorbrengt, waarom niet? En wie bloemen zegt, zegt planten.

Ik hou van dit idee om de orchidee te begeleiden met andere soorten vetplanten, omdat hun verzorging vergelijkbaar is en de decoratieve kracht totaal is. Ik maak aantekeningen! Pinterest

In tegenstelling tot wat het lijkt, zijn orchideeën gemakkelijk thuis te kweken. Geef je jongen een potorchidee. Met basisverzorging, zoals B. Op een plek met veel natuurlijk licht (mijn orchidee groeit naast het keukenraam en het is goddelijk), op een warme plek en zonder overmatig water geven. Met deze kleine overwegingen zal uw orchidee u op elk moment van het jaar de meest verbazingwekkende bloemen geven.

Hebben we verschillende manieren ontdekt om bloemen te geven? We hopen en vooral dat je Valentijnscadeau een succes wordt. En zoals we altijd zeggen, Valentijnsdag is elke dag, niet alleen 14 februari, elke dag is perfect om liefde te tonen.

Fijne Valentijnsdag!