Skip to content
My Blog

Hoe de beveiliging van de voordeur te verbeteren

juli 21, 2022

341

We beginnen de week met een zeer interessant onderwerp, vooral nu de zomer hier is en we ons sociale leven en uitstapjes vermenigvuldigen. We gaan een weekend op vakantie en ons huis staat lange tijd alleen en onbeschermd. Daarom gaan we het je vertellen in ons artikel van vandaag hoe de beveiliging van de voordeur te verbeteren? zodat u met een gerust hart kunt vertrekken. En vooral, zodat u bij terugkomst alles op zijn plaats vindt. Neem deze drie tips in acht, want ze zijn afkomstig van topprofessionals uit de industrie. Het is de Valenciaanse slotenmaker Vicente Camarasa die zo vriendelijk was om met alle lezers van Decoralia zijn lange ervaring in huisbeveiliging te delen. Laten we beginnen!

3 tips om de beveiliging van de voordeur te verbeteren

Het is waar dat de pandemie en de lockdown hebben geleid tot een aanzienlijke daling van de diefstal uit huizen omdat ze altijd bewoond zijn geweest. Desondanks willen wij u erop wijzen dat er in Spanje, ondanks de daling van het aantal gevallen, in 2020 zo’n 100.000 diefstallen zijn geweest in woningen en bedrijven.

We willen er ook op wijzen dat augustus de meest populaire maand is voor buitenaardse vrienden om huisdiefstal te plegen, aangezien een groot deel van de bevolking deze maand van hun welverdiende vakantie geniet.

En tot slot, onthoud dat toegang tot huizen meestal via de voordeur is, niets om gevels te schalen of door ramen te sluipen, de toegangsdeur is het zwakke punt van ons huis. We willen echter niet dat u de beveiliging van uw huis verwaarloost in elke maand van het jaar, vooral in de zomer. En nu beginnen we met deze TOP van zulke interessante aanbevelingen die u zullen helpen te weten of u voldoende beschermd bent.

1-Vervang het slot door een nieuwer exemplaar

Een zogenaamd “laatste generatie” slot beschermt ook tegen de nieuwste aanvallen (stoten, imponeren, enz.)

– Stoten is een inbraaktechniek die erin bestaat een deur zonder geweld te openen, de cilinders te ontgrendelen met een speciale sleutel of een “stootsleutel”. de kans is dus zeer groot dat dit bij u ook het geval zal zijn.

– Afdrukken is een methode om zonder dat u het merkt een kopie of spoor van uw sleutel te maken. Hiervoor steken ze flinterdunne plaatjes in het slot, die ze vervolgens verwijderen om een ​​kopie van de sleutel te maken.

Deze en andere moderne inbraakmethoden zijn verwerkt in de nieuwste generatie sloten, waardoor de beveiliging van uw woning aanzienlijk wordt verbeterd.

van hen-Installeer een beschermend scherm

Wat is een blokkeerteken? Voor degenen die het onderwerp niet kennen, zal ik je vertellen dat het een systeem is met een plaat of coating die de bowler verbergt, waardoor aanvallen erop worden voorkomen. Er zijn verschillende soorten, waarvan er vele compatibel zijn met uw slot en extra veiligheid toevoegen aan uw voordeur. Het enige nadeel is de noodzaak om twee knoppen te gebruiken, de schildknop en de startknop, maar het is een kleine hindernis waarvan we denken dat het de moeite waard is, omdat het voordeel aanzienlijk is.

3-Installeer een tweede slot

Waarom installeer je geen tweede slot of nachtschoot? Als je bang bent, als je denkt dat je moet handelen als je het huis niet vredig verlaat, is een oplossing om een ​​extra slot toe te voegen, de nieuwe modellen elektronische sloten niet uit het oog te verliezen, omdat ze veel gemak en voordelen bieden. Houd er rekening mee dat de mogelijkheden indien nodig ook onbeperkt zijn, daarom adviseren wij u advies in te winnen bij authentieke vakmensen die heel goed weten wat de belangrijkste zwakke punten van uw voordeur zijn en hoe u deze kunt verhelpen.

We hopen dat ons artikel u zal helpen de beveiligingslekken bij de voordeur van uw huis te identificeren en, belangrijker nog, op te lossen.

Bedankt voor het lezen van ons!!!