Skip to content
My Blog

Grijze woonkamer

augustus 25, 2022

3.078

Vandaag wijden we onze post aan de decoratie van grijze woonkamer. De grijze kleur is modieus, het is een elegante, gemakkelijke, ontspannen toon. Het is ook zo veelzijdig en zo gemakkelijk te combineren met elke andere tint dat we elke omgeving kunnen bereiken, afhankelijk van het kleurenpalet dat we ervoor kiezen. Een elegante en lichte slaapkamer gecombineerd met neutrale kleuren, een romantische kamer gecombineerd met warme pasteltinten, of een moderne woonkamer gecombineerd met lichte kleuren en trendy prints. Als je deze optie in je woonkamer wilt gebruiken, bekijk dan onze selectie afbeeldingen van grijze woonkamer Welnu, in deze omgevingen zul je zeker de inspiratie vinden die je nodig hebt.

Grijze woonkamer

Grijs is een van de basiselementen van decoratie die nooit faalt. Een neutrale kleur die het midden houdt tussen wit en zwart met oneindig veel schakeringen waartussen je jouw ideale grijs zult vinden. Een kamer grijs schilderen is zeker een gok, want deze kleur raakt nooit uit de mode. Het is ook een optie die je alle mogelijke combinaties biedt, omdat het perfect past bij elke toon. Afhankelijk van het kleurenpalet dat je kiest om te mixen en matchen met je grijze woonkamer, krijg je een of andere stijl. Wij vertellen je hoe je elegante, romantische of moderne slaapkamers krijgt van de kleur grijs. Doe met ons mee!

elegant

Houd je van elegante woonkamers? In dit geval is grijs een prima basisoptie.

Ons assortiment: Combineer de grijze kleur met accessoires in wit, beige of zwart om rust in de kamer te brengen. En vergeet de chromen accenten niet. Goud, zilver en tenslotte metallic afwerkingen die dat vleugje verfijning toevoegen dat elke elegante ruimte nodig heeft.

Zo bereik je een verblijf van de chicste. We laten u voorbeelden zien:

Elegante grijze woonkamer Elegante grijze woonkamer Elegante grijze woonkamer

Pinterest

romantisch

Ook grijze woonkamers kunnen een romantisch effect hebben. Gebruik pasteltinten om deze stijl te bereiken. Wil je een kamer met een extra vleugje vrouwelijkheid, dan raden we de klassieke roze kleur aan.

Let ook op deze inrichtingstips die ideaal zijn voor romantische kamers:

  • Bloemen in al hun uitvoeringen: natuurlijk, synthetisch, in meerdere formaten zoals kleuren, vinyl of print.
  • Kaarsen zijn een ander romantisch accessoire bij uitstek.
  • Glas, en in het bijzonder glazen druppellampen, kunnen je helpen om die zachte, chique toets aan je woonkamer te geven die het nodig heeft.
  • Kies aan de textielkant voor de zachtste, bont- of fluwelen kussens, gordijnen met veel drapering, wollen dekens…

Laat je inspireren door deze omgevingen:

Grijze pumps voor dames Grijze pumps voor dames Grijze pumps voor dames

Woonkamer in grijs en roze
Pinterest

Modern

En als u op zoek bent naar grijze woonkamers in moderne stijl, heeft u veel opties.

Met kleuraccenten, opvallende contrasterende tinten, geometrische prints en decoratieve designaccessoires.

Moderne grijze woonkamer Moderne grijze woonkamer Moderne grijze woonkamer

Moderne grijze woonkamer

Nordic-geïnspireerde grijze woonkamer: zacht, met nauwkeurige en precieze elementen, nadruk op rechte lijnen, licht, hout als warm element…

Grijze woonkamer in Scandinavische stijl
Pinterest
Pinterest

Boho grijze woonkamer met extra verwarmingspunt. Boho-stijl is gezellig, voeg etnische invloeden toe, geef de voorkeur aan comfort, gebruik houten accessoires of gereedschap en vergeet de vegetatie niet.

Grijze woonkamer in Boheemse stijl
Pinterest
Zoutvlaktes in boho-stijl in grijs
Pinterest

Als je meer informatie over deze foto’s nodig hebt, ga dan naar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10