Skip to content
My Blog

glazen versieren

september 16, 2022

2,523

Als je potten of glazen potten in huis hebt, raden we je vandaag aan om ze niet weg te doen, omdat je ze een uitlaatklep kunt geven met deze zeer interessante doe-het-zelfzaak: Versier metselaarpotten. Met dit project krijgt u zeer praktische containers voor uw keuken of originele decoratieve accessoires om elke hoek van het huis te personaliseren, en tijdens het proces zult u deze containers recyclen en nieuw leven inblazen, die in het beste geval in glazen containers terechtkomen. Waar je je bril ook voor wilt gebruiken, onze aanbevelingen zullen je inspireren. Ontdek met ons deze originele en speelse decoratietips.

glazen versieren

Naar de Versier metselaarpotten Je hebt er een goede voorraad van nodig. Zoals we in het begin suggereerden, is het ideaal dat je de containers die peulvruchten, olijven, koffie, enz. bevatten, recycleert. Als je geen manier hebt om de glazen containers te recyclen, kun je er altijd een kopen.

Versier glazen voor de keuken

Het verfraaien en organiseren van de potten die we in de keuken gebruiken, is eenvoudig omdat er stickers voor dit doel op de markt zijn en het zal ons helpen het uiterlijk van de keukenpotten te verbeteren, naast de naam van het product dat ‘het bevat’. Degene die ik je presenteer zijn erg mooi, het zijn mini schoolbord vinyls waar je op kunt schrijven met krijt en het pakket bevat ook twee stiften (wit en goud). Beschikbaar Hier

Krijtbord Keuken Pot Stickers

Krijtbordetiketten voor keukenpotten
Pinterest

Herinner je je Dymo-labels nog? Want de laatste tijd zijn ze super trendy en vind je ze overal, hoe kan het ook anders, ook in keukenglazen.

Pinterest
Dymo keukenpot label
Pinterest

U kunt het uiterlijk van uw gerecyclede glazen containers volledig veranderen, Versier glazen potten het gebruik van verf is een eenvoudig ambacht en een veel voorkomende techniek in de keuken. Laat je inspireren door deze afbeeldingen:

Pinar keukenbril
Pinterest
Pinterest

Het past

Een decoratief idee, heel modieus, is Versier glazen potten met touw. Wederom keren we terug naar eenvoudige materialen en uitvoering maar met een heel schattig resultaat. Wij bieden meerdere projecten aan.

1-Het belangrijkste materiaal van dit vaartuig is het jute touw, dat wordt gebruikt om het hele oppervlak van de glazen pot te versieren met behulp van de macrame-techniek. Je hebt ook een heet lijmpistool nodig om de restjes onder de basis te lijmen.

zelfstudie

2- Een soortgelijke realisatie, maar in plaats van knopen te maken, wordt het touw in dit geval met lijm aan het oppervlak gelijmd. Zoals je zult zien, is het resultaat erg brutaal.

zelfstudie

Meer inspiratie voor het decoreren van je mason jars met touw:

Pinterest
Pinterest
Pinterest