Skip to content
My Blog

Demarques: Uw meubelzaak

mei 5, 2022

197

Merken is meer dan alleen een bedrijf meubels te koop bevindt zich in Madrid. Zoals te zien is op hun eigen website, hebben ze een breed scala aan producten om mee te werken versieren kamers in onze huizen. In de fysieke winkel (en ook online) kunnen we alles vinden, van meubels die exclusief zijn ontworpen voor woonkamers en slaapkamers, tot gangen, tienerkamers en zelfs inbouwkasten. Ze hebben ook een sectie Uitgang waar de klant meubelen van hoge kwaliteit kan kopen tegen lagere prijzen. Daarnaast hebben sommige onderdelen bepaalde extra kortingen. Tot 13 april biedt Demarques zelfs 20% korting op een aantal van de merken waarvan de producten in de uitverkoop zijn. Naast acties en aanbiedingen kenmerkt Demarques zich natuurlijk door het aanbod van andere diensten, zoals: decoratie projectenRentevrije financiering en twee jaar koopgaranties.

Omdat we het de moeite waard vinden, vertellen we je in het artikel van vandaag over Demarques eetkamerstoelen zodat je niet lang hoeft te wachten.

Er zijn geen andere identieke stoelen

Alle stoelen worden thuisbezorgd. Ook de montageservice wordt geboden en indien gewenst wordt vanuit dezelfde winkel persoonlijk advies gegeven. Dit laatste deel is vooral interessant voor wie daarbij hulp nodig heeft kies meubels die combineren en de ruimte een bijzondere sfeer geven. Zonder twijfel de eetkamerstoelen Samen met de tafels zijn ze de centrale elementen van een ruimte. Die van Demarques zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder hout; Ze zijn ook verkrijgbaar gestoffeerd en gecategoriseerd op stijl.

Vervolgens leggen we enkele van de meest voorkomende stijlen uit.

Belangrijkste soorten en stijlen stoelen

Dat nordic stoelen Ze zijn minimalistisch van ontwerp. Zijn zachte vormen nodigen uit om hem te knuffelen. Dat Scandinavische stijl Het is een van de trends van dit jaar 2022. Het dominante kleurenpalet is pastel. Ze worden ook aangeboden in zwart-wit tinten. We kunnen zeggen dat ze eenvoudig en functioneel zijn, voornamelijk gemaakt van hout en ideaal om frisheid over te brengen.

In tegenstelling tot de frisheid van de Scandinavische vinden we de Gestoffeerde stoelendie elegantie toevoegen aan de eetkamer of woonkamer. Een van hun voordelen is dat ze juist door hun stoffering perfect combineren met alle textielelementen die in de kamer aanwezig zijn, zodat gordijnen en tapijten harmoniëren met deze stoelen.

Aan de andere kant, als u de voorkeur geeft aan stoelen voor ruimtes waar de woon-/eetkamer naast de keuken bestaat, zijn dit de keuken kruk ze zijn een goede oplossing. Die van Demarques zijn gemaakt van hout of roestvrij staal en zijn inklapbaar. Het ontwerp geeft de kamer een moderne en ontspannen uitstraling.

Er zijn ook meer klassieke en traditionele opties, zoals: houten stoelen met brede rugleuningen en armleuningen die een meer koninklijke en formele sfeer creëren.

Als u liever een meer neutrale omgeving creëert, zijn er enkele: moderne stoelen die eenvoudige en symmetrische patronen combineren, met een verzadigd kleurenpalet dat er bijzonder goed bij past glazen tafels is de tafel Porselein.

Aan de andere kant, als je wilt dat de kamer een meer romantische en klassieke sfeer uitstraalt, kunnen sommige stoelen worden gestoffeerd bloemen of geometrische patroneneen andere actuele trend, zeker nu milieubescherming en milieubescherming ook in het huishouden aan belang winnen.

Ten slotte is het vermeldenswaard de innovatie en originaliteit van de opvouwbare eetkamerstoelendie worden gecombineerd met uitschuifbare eettafels. Deze stoelen zijn ontworpen voor mensen die vaak familie en vrienden uitnodigen. Omdat ze op elkaar kunnen worden gestapeld, besparen ze ruimte in de constructie en zorgen ze voor een gemakkelijke bediening zonder dat er vierkante meters nodig zijn.