Skip to content
My Blog

Decoratie van kinderbadkamers

december 2, 2022

2.849

Ben je op zoek naar inspiratie voor het inrichten van de kinderbadkamer? Als we het geluk hebben om meerdere badkamers in huis te hebben en we kunnen er een exclusief voor kinderen gebruiken, dan kunnen we een speciale decoratie ontwerpen. Waarom niet? Versierd met kindermotieven. Kinderen zullen het erg leuk vinden en het zal een verschil maken. Wil je voorbeelden zien? Hier breng ik enkele ideeën onder uw aandacht. jij begeleidt mij

Decoratie van kinderbadkamers

De meeste eengezinswoningen hebben tegenwoordig meer dan één badkamer, wat een verademing is als het gaat om het klaarmaken in de ochtend. En ook qua decoratie een voordeel, want je kunt je een kinderlijke licentie om te stylen veroorloven. Je kinderen zullen je dankbaar zijn en ze zullen gemotiveerd zijn om de afwas te doen, hun tanden te poetsen… ze zullen de badkamer niet meer willen verlaten! We bieden een aantal omgevingen aan.

kinder toilet

Veelkleurig! Dit idee is absoluut een veilige gok. Merk op dat het basisdecor in deze badkamer bestaat uit neutrale tinten, vooral zwart en wit. En hoe kleur een rol speelde door middel van decoratieve accessoires en vrolijk behang. Foto 1: oogverblindend design

Pinterest

Nog een kinderomgeving op basis van accessoires: de lijst van de spiegel, de plank, het vinyl op het scherm… elementen die je kunt verwijderen als de kinderen groter worden.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Slechts één themaspiegel kan de decoratieve stijl van uw badkamer volledig veranderen.

Pinterest

Tegenwoordig zijn er veel behangdessins die bijzonder geschikt zijn voor badkamers en andere natte ruimtes in huis en een geweldige optie zijn in de kinderbadkamer.

Een papieren muurschildering of kunstmuurschildering voegt een extra vleugje persoonlijkheid toe.

Een andere interessante, eenvoudige en handige bron is zelfklevend vinyl.

Wij houden van themabadkamers! Welk dier is het lievelingsdier van jouw kind? En wie dieren zegt, zegt ook andere patronen, ontwerpen, sporten of activiteiten die je kleintjes leuk vinden om te doen. Het decoreren van een themazwembad voor kinderen zal ongetwijfeld geen gemakkelijke taak zijn, maar ze zullen gek worden, dat verzeker ik je. We onderzoeken deze optie hieronder.

Themazwembad voor kinderen

Heb je er ooit over nagedacht Een thematische kinderbadkamer inrichten? Als u het geluk heeft een badkamer te hebben voor het exclusieve gebruik van de kinderen van het huis, zult u ons voorstel leuk vinden. Je kunt de badkamer decoreren met een speciale decoratie. In dit geval zullen de kinderen veel te zeggen hebben. Als we de omgeving aan hen wijden, zal de smaak van de kleintjes voorop staan ​​bij de keuze van het thema.

Hier brengen we u enkele badkamerideeën. Piraten, matrozen of dieren. Gaat u met ons mee om deze omgevingen te bezoeken?

Eerste suggestie: een badkamer in zeemansstijl. Plus, de kleur die alles overspoelt! Let op de schedelversiering aan de muur. En ook in het ontwerp van het bad en de aangrenzende muur. Een ander element waar we van houden is de spiegel met het silhouet van een scheepsroer. Deze badkamer is geweldig!

Dezelfde decoratie in nautische stijl maar met een strandtint. In deze badkamer houden we van het bad met bootthema, de afwerking van het douchegordijn, de baldakijn van het raam en de decoratieve accessoires.

Originele plaats innemen! Deze omgeving is heel bijzonder. Vanwege zijn kleuren, zwart en wit. Maar vooral voor wanddecoratie, een grote, originele en sympathieke zebra.

Bij het aan boord gaan van mijn matrozen! Om een ​​piratenbad te creëren, ontwerp je gewoon het douchegordijn en voeg je vinyl toe. Hoe eenvoudig!

En tot slot mijn favoriet. Deze marineblauwe badkamer heeft een geweldige feature wall. Let op dit ontwerp! Zou het ook niet perfect zijn voor een kinderkamer?

Foto’s: Decoraties voor kinderen, Pihomez, Theongrel

Idee voor een kinderzwembad

Meer inspiratie voor het inrichten van een kinderbadkamer. Als u de badkamer moet hervormen en een kinderlijke uitstraling moet geven of deze direct voor kinderen wilt gebruiken, zal dit decoratie-idee u interesseren. Door het mozaïek als materiaal te gebruiken om de muren te bedekken, kun je originele personages creëren zoals degene die ik je laat zien uit Star Wars. Wat is supercool?

kinder bad

Wil je meer informatie over dit project, ga dan naar blog.craftzine

Meubels voor een kinderbadkamer

Een prima oplossing voor Badkamermeubel voor kinderen. Als je goed naar de foto kijkt, zie je hoe de badkamerkast een uittrekbare lade bevat die tot op de grond reikt en dienst doet als bank. Met dit idee is het niet nodig om de hoogte van de gootsteen aan te passen en kan deze lange tijd worden gebruikt. Het is ook perfect voor alle gezinsleden, volwassenen en kinderen.

Badkamermeubel voor kinderen

Foto: blog.urbangrace