Skip to content
My Blog

De woninghervormingen waar professionals het meest om vragen

mei 8, 2022

342

Een ding is duidelijk, wij Spanjaarden waarderen ons vaderland steeds meer. Als de opsluiting ons één ding overliet, was het een grote interesse om ons huis mooi en functioneel te maken. Het was toen dat we huizen ontdekten en we beseften hoe belangrijk het is om comfortabel in je huis te zijn, het voordeel van het optimaliseren van elke meter tot het maximum en het plezier om elke hoek te bestuderen om al zijn mogelijkheden te ontdekken. Gelukkig eindigde de opsluiting, maar dit gevoel en deze nieuwe interesse om ons huis aan te passen aan onze behoeften en smaken bleef voor altijd, of in ieder geval voor een lange tijd. Daarom hebben bouw- en renovatiebedrijven hun beste dagen en hoewel we blij voor ze zijn, maken we ons zorgen over lange doorlooptijden of worden gehinderd door zo’n grote vraag. Daarom vóór de beoordeling De meest populaire woningrenovaties, leggen we uit hoe u uw specialist kiest en het goed doet! Let op: u kunt informatie van andere klanten ontvangen door naar een bedrijfsforum in de branche te gaan. Het is belangrijk om de meningen van woningverbeteringsbedrijven uit de eerste hand te kennen, zodat u een goede beslissing kunt nemen wanneer u uw huis verlaat met de beste experts. En dat gezegd hebbende, wat ons heel belangrijk lijkt, we zullen weten welke delen van het huis het belangrijkst voor ons zijn, ga je met ons mee om ze te ontdekken?

De meest populaire woningrenovaties

Voor de woningrenovaties waar de Spanjaarden het meest om vroegen, lag de prioriteit bij welzijn en functionaliteit, niet bij design, en bij de volledige renovatie van kamers stonden de wensen voor de keuken en badkamer voorop. Dit komt door slijtage, het verstrijken van de tijd, verveling of omdat we lange uren in deze twee kamers doorbrengen. Dan zullen we je vertellen welke andere acties we voorstellen als we ons weinig geld thuis uitgeven.

Integreer de keuken in de woonkamer

Het creëren van een doorschijnende ruimte die de keuken, eetkamer en woonkamer integreert, is de droom van elke keuken. Contact met alle gezinsleden, teamkoken, interesse in gezond en zelfgemaakt koken! Ha vuelto a poner de moda las “cocinas americanas” Yes que tiene que ser un gustazo estar cocinando y charlando con tus hijos, poder echar un vistazo a los pequeños mientras juegan en el salón, o tomarte un vinito con la pareja en isla uit de keuken.

Buitenruimtes uitbreiden of terugwinnen

Voorbij zijn de dagen dat de woonkamer werd vergroot door het terras of balkon te verbinden, nu is de trend het tegenovergestelde: verloren buitenruimtes herstellen, bestaande vergroten of verfraaien. Tijdens de opsluiting ontdekten we het plezier van zonnebaden, kletsen, eten, ontbijten op het terras, patio of balkon en we vonden het zo leuk dat we nu niet meer zonder willen.

Thermische en akoestische isolatie verbeteren

Je prettig voelen in huis impliceert in alle opzichten een goede kwaliteit isolatie van het huis, hiervoor is er niets beter dan de ramen van het huis te vervangen. Het gebruik van dubbele beglazing en goed beschermde modellen, waarbij geen kou of warmte binnenkomt of ontsnapt, is een investering waarvan u vanaf de eerste dag zult genieten en die een grote waardering van uw eigendom vertegenwoordigt.

Creëer een ruimte voor telewerken

De toevoeging van een werkruimte is een andere hervorming die we hebben geërfd uit het pandemische tijdperk. Als gevolg hiervan moeten we een ruimte in ons huis creëren die ons in staat stelt onze activiteit uit te voeren. Wat is jouw mening? Zal de trend zich voortzetten of zal het verdwijnen zodra alles weer normaal wordt?

Wat zijn we van plan voor 2022?

In de eerste plaats, en gezien de evolutie van de vooruitzichten voor elektriciteitsverbruik, verwachten we een aanzienlijke toename van de installatie van zonnepanelen in 2022, dus we zijn van mening dat het Spaanse hervormingsbudget zal gericht zijn op het verminderen van de verlichtingsrekening. Ben je het met ons eens? We zullen het hopelijk snel weten, en aan deze reeks op hol geslagen pieken en energieonzekerheden komt binnenkort een einde.

Heb je ook tekortkomingen bij jezelf ontdekt waar je eerder niets van af wist? Als dat zo is, hopen we dat ons artikel en advies u zullen helpen bij het plannen van uw volgende renovatie.

Bedankt voor het lezen van ons!