Skip to content
My Blog

De TOP design lampen om je huis mee te decoreren

juli 21, 2022

352

We bespreken de nieuwste lampen voor in huis, de trends die aan kracht winnen en de modellen die de seizoenen overleven. We willen dat u alle nieuwigheden op de markt voor decoratieve verlichting en de meest herhaalde modellen in de omgevingen van de inspiratiepanelen kent. En natuurlijk een vertrouwd merk aanbevelen dat Lampvorm design lampen en zijn unieke voorstellen tot stand gekomen in samenwerking met architecten en interieurontwerpers. Je zult verliefd worden!

Design lampen in de vorm van een lamp

Kent u de lampvorm? Zo niet, dan willen we dat je weet dat het merk veel meer biedt dan designlampen, wat het onderscheidt van de andere opties op de markt is de exclusiviteit. De voorstellen van Lampshape zijn uniek en daarom heel bijzonder. Gemaakt met hoogwaardige materialen en volgens een ambachtelijk proces, worden echte kunstwerken geboren uit het Lampshape-atelier. In de online shop vind je voor elke omgeving en stijl een oplossing met een persoonlijke en originele touch. We laten u zien hoe ze de laatste trends op het gebied van decoratieve verlichting hebben aangepast aan hun productie en presenteren enkele van hun meest verrassende modellen.

bast en natuurlijke vezels

Het is bekend dat natuurlijke vezels een revolutie teweeg hebben gebracht in de interieurdecoratie-industrie. Als we kijken naar de redenen voor hun succes, zullen we zeggen dat hun esthetiek nauw verbonden is met de slow home-trend waar ze zo dol op zijn en dat hun aanwezigheid helpt om warme, ontspannende en natuurlijke sferen te creëren. Een materiaal dat nooit is opgehouden te worden gebruikt, maar de laatste tijd overtreft de toepassing ervan voor alle soorten accessoires en meubels iets dat nog nooit eerder is gezien en de trend lijkt niet te verdwijnen. Daarom is wedden op lampen van natuurlijke vezels een veilige gok voor iedereen die een ultramodern huis wil. Dat weten ze heel goed bij Lampshape, waar natuurlijke raffia een van hun belangrijkste materialen is.

franjes

Een paar seizoenen geleden verschenen franjes op de belangrijkste beurzen en evenementen in de wereld van interieurdesign. Het is waar dat deze trend aanvankelijk onopgemerkt bleef, maar na verloop van tijd begon het zijn plaats te claimen en steeds vaker vinden we franjes op de oppervlakken van banken, fauteuils of poefs, ook in veel accessoires, decoratieve kunst voor muren, spiegels, en natuurlijk geven onze lampen een zeer elegante touch. Wil je zien hoe Lampshape deze trend heeft verwerkt in hun knutselsuggesties?

kurk

Is kurk het nieuwe stermateriaal in decoratie? Alleen de tijd zal het leren, wat onmiskenbaar is, is dat de natuurlijke esthetiek volgelingen krijgt. En kurk heeft veel van de meest gewilde eigenschappen in huizen van de 21e eeuw die zo bezorgd zijn over het milieu en onze kinderen een betere wereld achterlaten. Het ecologische, biologisch afbreekbare, recyclebare en duurzame karakter maakt het een bloeiende optie. Zijn veelzijdigheid moet ook worden gewaardeerd bij toepassing op een verscheidenheid aan objecten of decoratieve oppervlakken. Daarom plaatsen ze bij Lampshape dit materiaal bij hun uitverkorenen bij het maken van hun prachtige lampen.

We hopen dat het voorstel van vandaag een aangename ontdekking voor je is geweest, het stuk dat je zocht om je omgeving volledig te transformeren, de unieke touch voor je huis…

Maar blijf je hier niet? Bezoek de online winkel van het merk om de volledige catalogus te ontdekken en te profiteren van de kwaliteit, exclusiviteit en originaliteit van zijn creaties.

En bedankt voor het lezen!