Skip to content
My Blog

de Mont Saint Michel

mei 7, 2022

Mont Saint-Michel wordt een eiland.

De beelden wonnen de Grand Prix op het Cabourg Drone Film Festival op 28 september. Want Mont Saint Michel is een magische plek, zeker als je er in de winter of heel vroeg in de ochtend naartoe gaat.

U kunt alleen zijn en genieten van de site. Het zand rond Mont Saint Michel beweegt en als er niets wordt gedaan, staat Mont Saint Michel over een paar jaar midden in de velden en niet meer onder de zee. Op een mooie dag begonnen ze te werken aan de verbetering van Mont Saint Michel in zee, en twintig jaar later was het bijna voorbij.

In de eerste maand van tweeduizend vijftien was er een overstroming in Frankrijk, voor het eerst werd de berg weer een eiland. De auteur vroeg toestemming voor elk van de drones en dit bij vloed. Een paar weken later kreeg hij goedkeuring voor alle procedures.

Ik volgde de voorspellingen op de voet en aan het begin van de week waren er alleen onweer en regen… en uiteindelijk, een paar dagen voor D-Day, bleek de voorspelde weersvoorspelling super mooi te zijn. , natuurlijk geen wind , erg koud. .

De eerste ochtend was vijf uur ’s ochtends, beklom de berg en wachtte op het einde. Het water kwam langzaam, de berg werd weer een eiland, heel gewelddadig, de zon kwam door, er waren weinig mensen, ik voelde me tevreden. Zet de drone aan en geniet er zoveel mogelijk van.