Skip to content
My Blog

De 5 TOP-ideeën om het terras, de tuin, de veranda of het terras te versieren

juli 22, 2022

623

Wat een genot om te kunnen genieten van onze buitenruimtes! Of je nu een terras, tuin of veranda of kostbaar terras hebt, vandaag gaan we je verrassen met de 5 beste decoratie-ideeën. We brengen de trendy voorstellen en ook die die essentieel zijn om uw buitenruimte optimaal te benutten. Ontdek met ons deze decoratieve tips om een ​​terras, tuin, veranda of terras tot het einde te decoreren? Laten we gaan!

De 5 TOP-ideeën voor het inrichten van de buitenruimte

Maar laten we beginnen met de eerste taak en dat is dat voordat we ons uiterste best doen om de buitenkant van ons huis te verfraaien, we een aantal instellingen moeten doen. Grondig schoonmaken, wieden, snoeien en zelfs planten verwijderen die de winter niet hebben overleefd zijn essentieel.

Als uw tuin erg groot is, kunt u overwegen een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. We vroegen het tuinteam van Sevilla de Sembradas naar hun jarenlange ervaring in het ontwerpen en renoveren van tuinen en zij bevestigden dat het inhuren van een hoveniersbedrijf in onze tuin de oplossing was. Als het om een ​​substantiële omvang gaat, betekent dit duidelijk een aanzienlijke besparing in tijd en geld . Omdat ze een project uitvoeren volgens ons budget, zullen ze soorten voorstellen die zich aanpassen aan ons klimaat en zullen ze ook zorgen voor een praktische en efficiënte verdeling van de ruimte.

Is uw tuin klein of heeft u alleen een veranda of terras, dan kunt u het beste bij de bloemist of kwekerij informeren naar de beste mogelijkheden. En als je de begroeiing hebt verzorgd en vernieuwd, moet je beginnen met het schoonmaken van de vloeren, muren en meubels. En nu alles perfect is, de kleine onvolkomenheden die gewoonlijk jaar na jaar verschijnen zijn verholpen, is het tijd om de buitenruimte van onze dromen te creëren! Dit zijn onze aanbevelingen:

Een schaduwrijke plek is essentieel

U kunt een buitenruimte pas optimaal benutten als u deze voorziet van een schaduwplek of hoek. De opties zijn eindeloos, maar dat geldt ook voor het budget dat u kunt voorbereiden op basis van uw voorkeuren. Als we bijvoorbeeld voor een pergola kiezen, moeten we rekening houden met de hoge kosten en installatietijd, hoewel het de beste optie is, maar ook de duurste. Andere goedkopere opties zijn luifels en parasols en natuurlijk de natuurlijke schaduw die wordt geboden door een boom, struik, wijnstok of algemene vegetatie, naar mijn mening zijn de natuurlijke alternatieven het mooist, hoewel ze speciale zorg vereisen.

Pinterest
Pinterest

een beetje privacy

Een ander kenmerk dat u zal helpen van uw buitenruimte te genieten, is privacy. We gaan graag uit, hebben avonden met vrienden op het terras, ontbijten op het balkon, eten op de veranda en geven feestjes in de tuin, maar daar hebben we wel wat privacy voor nodig. Het hebben van een trellis, paraban, heg, gordijn of luifel die onze buitenruimte beschermt tegen nieuwsgierige blikken is essentieel.

Pinterest
Pinterest

Cactus, je beste vrienden

Vegetatie is de belangrijkste decoratie van buitenruimtes, maar als je niet goed bent met planten, raden we om verschillende redenen cactussen aan om je terras, terras, balkon of tuin te versieren. Allereerst zijn cactussen winterhard en hebben ze basisverzorging nodig. Ze zijn ook modieus, ze zijn een trend in binnen- en buitendecoratie.

Pinterest

Palletmeubels

Gebrek aan budget voedt vindingrijkheid, nietwaar? want je zult me ​​niet ontkennen dat deze palletbankideeën voor onze tuin of terras niet echt schattig zijn. Bovendien zijn er tegenwoordig talloze tutorials beschikbaar op internet om u de basisstappen te leren van het maken van uw eigen palletbank. We bieden u deze inspirerende afbeeldingen om u aan te moedigen uw terrasmeubilair van pallets te maken.

Pinterest
Pinterest

recyclen en decoreren

En een ander idee dat je meer werk dan geld kost, is het recyclen van verschillende steunen om je mooiste planten op te hangen. In deze lijn hebben we alles gevonden wat je je het minst kunt voorstellen om een ​​originele bloempot te worden.

Pinterest
Pinterest