Skip to content
My Blog

Buitenkeukens, inspiratie

mei 8, 2022

6.568

Wat een droom! Een buitenkeuken voor familiefeesten, feestjes met vrienden of kinderverjaardagsfeestjes. Misschien bent u op zoek naar buitenkeukenideeën voor uw tuin, dan komen wij met veel suggesties en suggesties. Heb je geen tuin? Deze ideeën zullen u ook helpen uw buitenkeuken op een terras of dakterras te monteren, u zult genieten van onze selectie foto’s!

Buitenkeukens, inspiratie

De zeer aangename temperaturen die we in veel delen van Spanje hebben, zoals de Valenciaanse gemeenschap waar ik woon, stellen ons in staat om dit soort keuken bijna het hele jaar door te gebruiken. Dus als je een tuin hebt, hoe klein ook, of een groot terras of een in onbruik geraakt dakterras, denk er dan niet eens aan! Hoewel buitenkeukens een forse investering zijn, wordt deze investering ruimschoots gecompenseerd door het gebruik en de goedkeuring: ze komen niet in huis!

Laten we ons allereerst focussen op de stijl: je buitenkeuken kan een verlengstuk van je huis zijn: door materialen en meubels op elkaar af te stemmen, bereik je een continuïteit die je huis naar de tuin laat groeien. Zoals u zult zien aan de voorbeelden die we hebben geselecteerd, kunnen binnenkeukens, tuinkeukens of zomerkeukens elke stijl of decoratietrend volgen.

Inspiratie voor de buitenkeuken Inspiratie voor de buitenkeuken Buitenkeukens-3 Buitenkeukens-4 Buitenkeukens-5 Buitenkeukens-6

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6

met barbecue

Voordat u materialen gaat kopen, moet u een voorlopig ontwerp maken. Denk na over wat het belangrijkste is en maak een lijst van alles wat je wilt toevoegen aan je buitenkeuken, gesorteerd op prioriteit, meest belangrijk naar minst belangrijk.

De grill is het meest geïnstalleerde element, in feite groeien veel buitenkeukens met grills eromheen. Maar niet alle stervelingen hebben een voorliefde voor grillen, wat je nodig hebt is een paellero!

Droom je van een zomerkeuken met grill? Haal ideeën uit deze omgevingen.

Buitenkeukens met barbecue
Pinterest
BBQ in buitenkeuken
Pinterest
Buitenkeukens met barbecue
Pinterest
Barbecueën in de moestuin
Pinterest

Hout- of gasbarbecue? Dat is de vraag. Naar mijn mening is er geen kleur, ik begrijp vlees op de grill met die speciale rokerige smaak die alleen brandhout of houtskool geeft. Gasgrills zijn een ander concept, een andere kooktechniek, ik begrijp ze beter dan grote grills. U moet ze ook kennen als ze beter aansluiten bij uw behoeften. We erkennen ook dat ze veel voordelen hebben: ze passen veel beter in een keuken, ze worden veel minder vuil…