Skip to content
My Blog

badkamer trends

juli 29, 2022

5,576

We bespreken de nieuwste trends voor bad als u aan een renovatie denkt of uw eerste badkamer plant. Hiervoor kijken we naar de meest gedeelde omgevingen op sociale netwerken. We bekijken ook de voorstellen die de grote merken in de branche voor dit jaar doen. Wij geven met u commentaar op de meest gebruikte coatings, trendkleuren of badkamerwerkbladen die het internet hebben veroverd. Wil je samen met ons proeven van de laatste badkamerinnovaties? Schrijf dan elk decoratief detail op en je hebt een badkamer tot in het kleinste detail. Laten we beginnen!

Badkamertrends 2022 en 2021

mode aan Badkamer 2022 brengt enkele trends die al bekend zijn van de 2021 die na verloop van tijd aanhouden en niet willen verdwijnen. Ook andere nieuwe trends die moeite hebben om zich te vestigen in onze huizen. Ontwerpen en oplossingen voor elke stijl en smaak. Maar voordat we ingaan op de details, laten we ons concentreren op de basiselementen waaruit de badkamer bestaat, en meer specifiek op het succes van de douche versus de badkuip. Of het nu gaat om moderne, klassieke, eigentijdse of rustieke badkamers, Douches hebben ruimtes veroverd. En daar willen we bij twijfel op wijzen. Is het omdat we praktischer worden? Of omdat de huizen steeds kleiner worden? Misschien ligt het antwoord in het besparen van water en het zorgen voor het milieu. In ieder geval is de wens om het bad te verwisselen voor een douche (de meest gevraagde badkamerrenovatie) opmerkelijk, daarom adviseren wij u om de douche te kiezen als u slechts één badkamer in uw accommodatie heeft. Tenzij de ruimte groot genoeg is om plaats te maken voor beide delen. En nu dat relevante onderwerp is opgelost, gaan we in op de badkamertrends voor 2022. Houd deze tips in gedachten!

De elegantie van natuursteen

Marmer, graniet, terrazzo, natuursteen bedekken de meest elegante en moderne badkamers. Als je ons vraagt ​​wat de beste afwerking is, weten we niet wat we moeten antwoorden, want ze zijn allemaal perfect, zowel voor vloeren als voor muren. En vergeet de balies en spoelbakken niet! Welnu, in dit jaar triomferen 2022-modellen gemaakt van marmer of graniet. Zoals altijd hangt de keuze af van de stijl die u aan de kamer wilt toevoegen. Moderner of minimalistischer, graniet en terrazzo lijken te reageren op jongere ruimtes. Als je een chique en elegante touch wilt, is marmer je grote bondgenoot. Marmeren badkamers zijn erg trendy.

Badkamertrends 2020 natuursteen Badkamertrends 2020 natuursteen Badkamertrends 2020 natuursteen

Badkamertrends 2020 Marmer

Bovenste foto met Dekton coating van Cosentino. De suggesties van Cosentino onthoud deze natuurlijke materialen in hun creaties. Functionaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand met de laatste badkamertrends.

Zellige tegel

We worden nooit moe van het zien van deze tegelstijl! Zellige tegels komen uit Marokko, een handgemaakte keramiek met een heel bijzondere afwerking waar imperfecties opvallen. Met een klein formaat, meestal 10 x 10, en monochromatische patronen, zijn Zallige-wanden heel bijzonder, we hebben je gewaarschuwd dat je verliefd zult worden!

Pinterest
Pinterest
Pinterest

De badkamers zijn in het zwart gekleed

Con el cambio de tendencias la estancia del baño ha pasado de muchas épocas, pero en cada una de ellas la luz se ha ido potenciado sucesivamente gracias uso de colores claros y en concreto de tonos brownes, ockres, y el supuestoism, el pro supuestoism Wit. Nou vrienden, het maakt deel uit van de geschiedenis, net als interieurontwerp in het algemeen, heeft de smaak voor kleur ook onze badkamers overgenomen. Designers kiezen dit jaar voor karaktervolle tinten voor de badkamer en de kleur zwart heeft zijn plek gevonden in dit favorietenpalet. En wat dacht je van de badkamers in het zwart? zie je het thuis Want als kleur je overtuigt, is dit het moment om badkamers in zwart te ontwerpen. Nu of nooit!

zwarte badkamers zwarte badkamers

zwarte badkamers

Silestone Eternal Black badkamer van Cosentino

een vleugje goud

Goudtinten hebben een comeback gemaakt in het interieurontwerp en zijn de drempel overgegaan naar voorheen goud-ongevoelige ruimtes zoals keukens en badkamers. Kranen, grepen, profielen, spiegels, decoratieve accessoires en zelfs gouden badkuipen, dat vinden we terug in de meest actuele badkamerdecoratie. Word jij ook verliefd op Brilli Brilli?

Badkamer versierd met goud

Een vleugje goud in de badkamer Een vleugje goud in de badkamer

Gouden accenten in de badkamer

Silestone Eternal Black Walls van Cosentino

kleinere en kleinere tegels

Als u besluit uw muren met tegels te bedekken, weet u dat de moderne badkamer wordt bepaald door de weergave van steeds kleinere tegels. We worden geconfronteerd met de minimale expressie van de tegel met meerdere ontwerpen en vele vormen van plaatsing, elk meer artistiek. Qua design domineren de geometrische patronen zowel op het oppervlak van de tegel als bij het leggen door een aardverschuiving. De beroemde “Metro”-tegels zullen ons niet teleurstellen, net als de hydraulisch geïnspireerde patronen op de muren en vloeren. Populair zijn tegels van het mozaïektype, die met een zeshoekig ontwerp en de zogenaamde “visschubben”. Als het gaat om het legformaat valt de visgraattegel op.

Trendy badkamertegel Trendy badkamertegel Trendy badkamertegel

Trendy badkamertegel

Zeus witte Silestone toonbank van Cosentino

En daar gaan we, vrienden, dat is waar decoratie om draait bad. We hopen dat onze suggesties u zullen inspireren om de badkamer van uw dromen te creëren. Bedankt voor het lezen van ons!

Cosentino, Cocolapine