Skip to content
My Blog

Alles wat je nodig hebt voor je huis bij Saltoki Home

mei 8, 2022

394

Kun je je voorstellen hoe het zou zijn om alles wat je nodig hebt voor je huis op één plek te vinden? Nou, deze plek bestaat en het heet Saltoki Home. Vandaag onthullen we dit paradijs van design en decoratie. Dit mag je niet missen!

Startpagina is aanwezig in 20 Spaanse steden, in elk van hen nodigt een grote showroom of tentoonstelling u uit om de nieuwste trends op het gebied van interieurontwerp te zien, aanraken, voelen en ontdekken. U vindt er allerlei oplossingen voor badkamers en keukens. Blader door de beste merken vloer- en wandtegels. En natuurlijk huis, kantoor, tuinmeubelen, verlichting, etc…

Ook in Startpagina Een team van interieurontwerpers wacht op u die u kunnen adviseren volgens uw behoeften, uw budget en uw smaak, zodat uw project op een eenvoudige, professionele manier en zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.

badkamer

Of je nu een complete badkamer make-over nodig hebt of gewoon een kleine update, salto’s U zult volledig aan uw verwachtingen voldoen. Badkamermeubels, wanden, toiletten, ligbaden en douchebakken, armaturen, badkameraccessoires, enz…

Alle stijlen voor elke smaak. Als u uw badkamer in 2022 gaat verbouwen, overweeg dan deze decoratietips:

1- Neutrale tinten en gastvrije sferen. De badkamer is niet langer een transitruimte, maar een plaats van ontspanning.

2- Bij de bekledingen vallen de stukken van groot formaat op, wat het voordeel heeft dat ze snel kunnen worden gelegd.

3 profielschermen: zwart en goud zijn de meest gekozen kleuren om de schermen te decoreren. Vergeet niet om andere badkameraccessoires zoals kranen of accessoires van hetzelfde materiaal of dezelfde afwerking op elkaar af te stemmen.

4- Hangende toiletten worden gedragen. Stukken die de vloer niet bereiken, zowel in het toilet als in de bidet of keramische wastafel. Deze modellen creëren een gevoel van ruimte en vergemakkelijken het schoonmaken.

5- En op dezelfde manier neemt de hangende badkamerkast het over. Het enige nadeel van het kiezen van een hangende badkamerkast is dat je de capaciteit niet optimaal kunt benutten, omdat dit type kast maar veel ruimte heeft.

6- De douche prevaleert boven het bad, de badkamers van 2022 zullen worden uitgerust met een douche als er maar één kamer in het huis is. Wanneer we twee badkamers hebben, verandert deze trend en wint de badoptie aan kracht.

7- Als u een volledige hervorming wilt doorvoeren, raden we aan om geïntegreerde kranen te installeren, omdat deze de beste zijn!

Keukens

Design keukenmeubels, werkbladen, kwaliteitsbeslag, de beste toestellen, tafels en stoelen, in salto’s Het hervormen van uw keuken is heel eenvoudig. Wat heb je nodig?

Wil je de laatste trends op het gebied van keukendecoratie volgen? Overweeg deze tips:

1- Toestellen zijn uit de keuken verdwenen, inbouwtoestellen hebben de voorkeur van kopers.

2 werkende bellen zijn achter of bellen die werkende bellen nabootsen. Voornamelijk vierkant of rechthoekig.

3- Open of halfopen keukens zijn de droom van elk huis. Het creëren van een grote gezinsruimte die de woonkamer, eetkamer en keuken integreert, is het perfecte project voor elke keuken.

4- In de keuken, net als in de rest van de kamers van het huis, is er een natuurlijke trend die edele materialen, granieten stenen, marmer, hout en natuurlijke vezels combineert op een witte of ruwe basis, zachte kleuren die licht brengen, ze zijn tijdloos en winnen in meters.

meubilair

Een rijke catalogus met meubels voor alle kamers: eetkamer, woonkamer, slaapkamer, slaapkamer, bedden, banken, hulpmeubels.

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning? Weet u niet zeker welke bank u moet kiezen? Het Saltoki Home-team helpt je bij het creëren van unieke ruimtes met zijn prestigieuze meubelmerken: Hönnun, Lema, Cappellini, Minottiitalia, Desalto, Lago en Riva 1920.

flash

Verlichting speelt een essentiële rol in het interieurontwerp en we geven er niet om zoals het verdient. salto’s stelt ons allerlei soorten lampen ter beschikking, functionele modellen die essentiële accenten zullen zijn in de keuken, badkamer en werkruimte. Algemene verlichting van gemiddelde intensiteit door plafondlampen, plafondlampen. Sfeerverlichting die elke ruimte een decoratief tintje geeft met staande lampen, tafellampen, wandlampen etc.

Vloerbedekkingen en coatings

Het kiezen van het perfecte materiaal om onze huizen te bedekken of te plaveien is geen gemakkelijke taak. We moeten met zoveel details rekening houden dat het een overweldigende keuze kan zijn. Het tegenovergestelde gebeurt wanneer we kunnen rekenen op de beste merken (Italgraniti, Vives, Fondovalle, Keramik Hönnun, Rooms, Bisazza) en gespecialiseerde consultants die ons zullen begeleiden om onze keuze tot een volledig succes te maken.