Skip to content
My Blog

4 ideeën om de gang van je huis te versieren

augustus 2, 2022

336

Een van de belangrijkste plaatsen om voor te zorgen bij het inrichten van ons huis is de ontvanger. Een zielloze entree zal onze bezoekers een koude en ongemakkelijke indruk geven zodra ze ons huis binnenkomen. Of nog erger: dat deze sensaties ons worden aangedaan.

In dit artikel laten we u een reeks van ideeën die u kunt toepassen op uw ontvangers spreken van meerdere meubelstijlen wat kunnen we nemen? een kennisgeving ten tijde van versier onze kamerin lijn met de huidige trends en altijd aanpasbaar, omdat ze perfect met elkaar en zelfs met andere decoratieconcepten kunnen worden gecombineerd.

Vier perfecte stijlen om de gang van je huis te versieren

  1. vintage ontvanger

Een van de huidige trends zijn vintage receivers, ofwel met antiek meubilair, spiegel met vintage stijl en uitstraling (gedragen, zelfs met zwarte vlekken) en/of met kristallen lampenvoor wat ouderwetse verlichting die het geheel de finishing touch geeft.

Het is belangrijk dat het meubilair Zorg en in omstandigheden om hun functie te vervullen, hoewel het oude objecten zijn, want een vintage look mag niet op gespannen voet staan ​​met een goede kwaliteitIndien nodig kunnen wij het betreffende meubel zelfs restaureren met hulp van een vakman of zelf doen.

Een van de geweldige dingen van deze stijl is dat het is makkelijk te combineren met andere versieringen. Als we geen puur vintage kamer willen hebben, maar gewoon een paar accessoires willen hebben en de hoofdstijl is anders, dan is dit een zeer goede optie. Of, integendeel, deze stijl is de belangrijkste, maar met tinten van andere opties ziet het er ook erg elegant uit.

  1. verticale ontvangers

Een van de rages die nooit zal verdwijnen is verticale ontvangers. Zoals de naam al doet vermoeden, is harmonie gebaseerd op de elementen die in de ruimte worden geplaatst Muuren die langs en boven zijn.

het gebruik van schilderen Dit is de basis van deze stijl. We kunnen gewoon kiezen voor decoratieve elementen of, als we kunstliefhebbers zijn, voor iets uitgebreiders, zelfs met de mogelijkheid om van onze kamer een kleine kunstgalerie te maken.

Wat niet mag ontbreken als niet alles bedekt is met authentieke kunstwerken, is een spiegel. Het is een element dat in vrijwel elke kamer past, maar in deze stijl wordt het belangrijker naarmate de ruimtebezetting op de muur overheerst.

Verticale hallen zijn met name ideaal voor die waar er niet veel ruimte is in de breedte, maar in de lengte en hoogte. Zo zal een smalle ruimte, maar verticaal ingericht, onze bezoekers een gevoel van comfort geven.

  1. polyvalente ruimte

Ze krijgen ook steeds meer macht informele en moderne kamersenergiek, vreugde en passie uitstralend, vooral gebaseerd op de kleuren geel en rood. Geeltinten hebben betrekking op de warmte en rust van een veilig en vriendelijk huis.

Als we het combineren met elementen zoals een goede verlichtingnagel Startpagina modern, misschien een ietwat vreemde consoletafel, met een figuur of een klein schilderij dat dat gevoel van geordende wanorde, gebrek aan symmetrie of zelfs samenhang geeft, kunnen we bewust unieke resultaten bereiken.

Een van de referenties die we kunnen nemen is die van een cocktailbar en stel je voor hoe we deze stijl op onze kamer zouden toepassen. De modern ogende stoelen, de aankleding met elementen die misschien niet te veel opgaan maar tegelijkertijd ook niet helemaal misstaan, met kleuren die de indruk wekken op een gezellige en rustige plek te zijn waar hij zichzelf kan zijn .

Het is de ideale ontvanger als we die van ons willen laten gaan prestatiemaar pas op dat u het in dit opzicht niet overdrijft, anders maken we een nietszeggende mengelmoes.

  1. Thematische ontvangers

Als we ergens enthousiast van worden serie waar zijn we gebleven vrije tijd Vooral de zaal is een mooie plek om dit tot uitdrukking te brengen, waardoor onze zwakte in dit opzicht vanaf het begin duidelijk is.

Dat thema kamer Ze vonden hun weg naar dit tijdperk waarin de “nerd” gehele getallen won; waar het steeds gebruikelijker wordt om af te wijken van de gebruikelijke sociale normen.

Star Wars zou bijvoorbeeld een goede hoofdrolspeler kunnen zijn voor onze kamer, met personages en meubels die herinneren aan het verhaal van die sage. Of misschien is onze optie zo simpel als het kiezen van een set planten om ons te vertegenwoordigen wanneer onze passie is botanisch. Of misschien gaan we voor iets dat daarmee verband houdt videospellenhebben we in dat opzicht favoriete personages.

Dit is een alternatief dat u kunt gebruiken perfect combineren met andere stijlen zoals, zonder verder te gaan, degene die in dit bericht worden genoemd: vintage elementen (oude films of videogames), nadruk op verticaliteit (foto’s van het onderwerp in kwestie) of zelfs een ontspannen aspect om alles in te plaatsen dat ons onderwerp vertegenwoordigt .