Skip to content
My Blog

30 originele en gerecyclede potten

juli 26, 2022

8,610

In het artikel van vandaag willen we een verschil maken in de tuin, daarom hebben we een breed scala aan onderdelen om te delen originele potten en tegelijkertijd gemaakt van gerecyclede onderdelen. Vandaag stellen we je voor om traditionele formaten te verlaten en te spelen met elementen die je thuis hebt. Een mok, kan, hoed of terrine is een geweldige plek om je planten te presenteren. U zult genieten van onze suggesties!

originele potten

Van deze inspirerende foto’s die we hebben geselecteerd, willen we dat je je het proces van duizend mogelijkheden voorstelt, uitvindt en ervan geniet.

verschillende schepen verschillende schepen

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Keukengerei en servies zijn perfect om te keren originele potten. Kannen, potten, kopjes, afdruiprekken en als ze oud zijn, nog beter. Ze geven je planten een heel bijzonder vintage retro tintje.

Originele bril-3

Dit idee om hoeden en strohoeden als bloempotten te gebruiken lijkt mij super creatief. Ideaal voor accessoires die uit de mode zijn of misvormde hoeden die we niet meer kunnen gebruiken.

Originele bril-4

Wat een mooie compositie van theepotten! Ik stel me ze voor in de woonkamer, maar in kleinere hoeveelheden omdat veel niet bij mij passen.

Originele bril-5

Oude sneakers of kinderschoenen die ze snel ontgroeien, zijn ook geweldige plantenbakken.

Originele bril-6

Hoe zit het met het veranderen van oude boeken in steunen voor uw planten? De waarheid is dat ik er een beetje verdrietig van word. Een boek bederven lijkt mij heiligschennis. Maar goed, ik laat het idee hierbij.

Originele bril-7

En de lades van de meubels die we demonteren zijn een echte schat. Wil je weten wat je nog meer kunt doen met gerecyclede lades? lees ons bericht Meubelladen recyclen

Foto’s: decoration.in, decocasa, canariasconstyle, trickideas, malangahechoamano

gerecyclede bloempotten

Gerecycleerde originele plantenbakken

Hergebruik, transformeer, maak originele gerecyclede bloempotten. Het is je vast nog niet opgevallen, maar thuis moet je wel duizend creatieve dragers hebben om je planten te plaatsen. Dit idee werkt zowel binnen als buiten. Als je een terras of tuin hebt, kun je ook heel interessante composities maken van originele handgemaakte bloempotten. En zoals ze altijd zeggen, stel je voor wat je nog meer kunt gebruiken voordat je iets weggooit. Wil je meer verschillende potideeën zien?

Elk oud meubelstuk kan worden gebruikt als standaard of display voor planten of potten. Van een ladekast tot een kleine tafel, bureau of stoel. Hoewel dit project vanwege zijn afmetingen meer geschikt is voor tuinen of terrassen. Tenzij je een geweldig huis hebt.

Pinterest

Ook kunnen oude instrumenten zo geweldig zijn als we wat planten toevoegen.

Deze fiets! Die van geleefde momenten en herinneringen. Als je het ook moeilijk vindt om afstand te doen van je oude fiets, geef hem dan een ander gebruik.

Ouderwetse schoenen en tassen met die onmogelijke kleur. Ben je het zat dat ze kastruimte in beslag nemen? Dus geef ze nog een kans.

Hetzelfde geldt voor oude, kleine of beschadigde jeans.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Als je meer informatie nodig hebt over de afbeeldingen die in dit artikel worden gebruikt, volg dan de referentielinks: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8