Skip to content
My Blog

3 online decoratiewinkels met TOP producten

juli 13, 2022

337

Consumenten wenden zich steeds meer tot online winkelen omdat het ons leven gemakkelijker maakt. De eenvoud van onderzoek zonder haast, het opslaan van uw favoriete producten op uw computer, het vergelijken van prijzen van verschillende websites, het lezen van de meningen van andere klanten en het besparen van veel tijd zijn de sleutel tot deze trend die zich voortzet en steeds meer abonnees krijgt. . Vandaag willen we u enkele aanbevelingen geven op het gebied dat we het beste kennen, interieurdecoratie, en u deze online decoratiewinkels aanbieden die u moet kennen of niet. Een keuze die rekening houdt met vele factoren: voor zijn onovertroffen service, voor zijn uitstekende meningen of voor zijn TOP-producten, ga je met ons mee om ze te ontmoeten? U zult genieten van onze suggesties!

woontrends

Er zijn veel dingen te doen woontrends is een van onze favoriete winkels en een daarvan is dat het merk niet alleen online verkoopt, maar ook een meubelwinkel op Mallorca heeft, dus je kunt ze fysiek bezoeken als je op de Balearen woont of de mogelijkheid hebt om een ​​paar dagen door te brengen van vakantie in het Ile du Calme. Zowel in zijn winkel in de hoofdstad, Palma, als in zijn prachtige showroom van 900 m2 in Calviá, in woonmode Je kunt hun producten live zien, door hun oorspronkelijk ontworpen omgevingen lopen of advies krijgen van hun verkopers.

Trends interieurproject voor thuis

Maar Trens Home is veel meer, het merk biedt niet alleen decoratie, de catalogus staat vol met meubels van de beste merken, textiel om elke omgeving aan te kleden, de modernste verlichtingsvoorstellen, een milieuvriendelijke lijn van ecologische en duurzame alternatieven, de laatste trends in keukengerei en tafelgerei… Dit alles met een klik op de knop, met de zekerheid van een bedrijf met ruime ervaring in de sector.

Nu het mooie weer aanhoudt en we zo graag willen genieten van onze buitenruimtes, is het hét moment om onze terras- of tuinmeubelen op te frissen.
Trendy woonomgevingen zijn elegant, eigentijds en Scandinavisch geïnspireerd met natuurlijke accenten.
De beste decoratie- en meubelmerken, een toewijding aan design en kwaliteit, met een eigen interieurstudio in het centrum van Palma.
En als we het hebben over toonaangevende merken, dan mogen de voorstellen van Brabantia niet ontbreken in de Trends Home-catalogus. Ken jij de Brabantia vuilnisbakken? Ik heb er laatst een gegeven en het was een schot in de roos.

Alles wat we u zojuist hebben laten zien, is slechts een kleine selectie van ideeën. We nodigen u uit om op deze website alvast een voorproefje van het online decoratie- en meubelaanbod van het merk te ontdekken.

kindertehuis

Wat als je je niet hoeft te concentreren op het inrichten van een heel huis, alleen baby- en kinderkamers? kindertehuis Wat zoek je. Een online referentiewinkel in Spanje met jarenlange ervaring in de sector waar u het laatste nieuws vindt. Bij Kidshome richt en richt je je kinderkamer in met de leukste meubels en de meest originele accessoires.

Montessori-bedden zijn niet alleen populair vanwege hun schattige esthetiek, maar ook vanwege hun filosofie om de kleine volledige onafhankelijkheid te geven bij het naar bed gaan en opstaan.
Van alle wiegontwerpen die op de markt te vinden zijn, is de “tipi”-esthetiek een van de meest geslaagde, omdat deze zowel door kinderen als ouders wordt gewaardeerd.
Kidshome-textielproducten zijn ontworpen om de kamer van uw kleintjes als een echte meubelprofessional te decoreren dankzij al hun combinaties en bijpassende producten.

Je hebt ook alles wat je nodig hebt voor de baby. Van kinderwagens tot kinderstoelen, badkuipen, autostoeltjes, servies, zuigflessen, speelgoed, etc. De beste kinderverzorgingsmerken in binnen- en buitenland: oa Stokke, Bugaboo, Babybjörn, Alondra, Luma of Babyzen.

Wist je dat de Joolz Aer kinderwagen een grote prijs heeft gekregen voor zijn design? Nou, bij Kidshome zijn ze up-to-date en daarom is dit model een van de opties in de catalogus.

Wabi thuis

De langzame trend is getrouw weergegeven in de Wabi Home-voorstellen. Trouw aan zijn wabi-sabi-filosofie, een Japanse term die ‘de schoonheid van imperfectie’ betekent, zet het merk zich in voor het creëren van rustige, ontspannende en gastvrije omgevingen. Woningen waar hout, natuurlijke vezels, sobere lijnen en kwaliteit in harmonie en rust naast elkaar bestaan.

Een originele bijzettafel met een gedeelte van een boomstam.
Het trellis is zeer relevant als het gaat om het decoreren van meubels en decoratieve accessoires.

We houden van de Wabi Home Roll voor die rustieke, landelijke sfeer die uitgaat van elk product. We benadrukken ook de tijdloosheid en veelzijdigheid van zijn stukken, zijn eenvoudige ontwerpen raken nooit uit de mode en passen in elke omgeving en stijl.

Het online decoratie-aanbod van Wabi Home is ook gebaseerd op natuurlijk hout als hoofdmateriaal, kijk eens naar deze spectaculaire vloerlamp.

Wat vind je van onze suggesties? Als je het adres van een online decoratiewinkel wilt delen, informeren we je graag over andere mogelijkheden. Bedankt voor het lezen van ons!