Skip to content
My Blog

Lucentu, een van de beste portemonnees voor mannen

april 11, 2022

Houd je van de wereld van herenmode? Ben je op zoek naar een kledingaccessoire dat je look versterkt en functioneel is? Welnu, we nodigen je uit om ons volgende artikel te lezen waarin we het zullen hebben over het merk van Lucentu heren portemonnees het creëren van een niche voor zichzelf in de markt. Ben je geïnteresseerd? Dus laten we gaan…

doorzichtig is een merk van herenportemonnees. Naar onze mening is het een van de beste die momenteel op de markt is. Deze postzegel is ongeveer 1 jaar geleden gemaakt. Het ontwerp is goed doordacht dunne, kleine en handige portemonnee, een revolutie teweegbrengen in uw interieur- en exterieurdecoratie.

Momenteel krijg je de Lucentu portemonnee in 4 kleuren. Sommige zijn geïnspireerd op de tinten van de Middellandse Zee, gezien de oorsprong van het merk in dit geografische gebied. Het bedrijf komt uit de stad Petrer in de provincie Alicante.

Zeer interessant zijn de gegevens van de door Lucentu vervaardigde portefeuilles:

  • De portemonnee is slechts ca. in gesloten toestand 1,5 cm breed,
  • Het gewicht is slechts 60 gram

Daarom is het zijn waardepropositie om de beste leren portemonnee op de markt te worden.

De 4 modellen zijn:

  • Lucentu Black Bitrir
  • Xabia Blue Lucentu
  • Monastrell Rode Lucentu
  • Lucent Albir

We houden echt van de slogan die het merk op zijn website plaatst:

DUNNER DAN DE ONDERDELEN ZELF

In deze video zie je een mock-up van de Lucentu-tas en hoe het verfijnde ontwerp van binnen en van buiten is

Zeer aantrekkelijk zijn verkoopvoorwaarden in zijn online winkel waar de Levering is gratis in heel Europa voor elk product, zonder minimumbedrag. Je hebt ook de mogelijkheid om binnen 30 dagen na aankoop te retourneren, zolang je niet tevreden bent met het product.

We vonden het erg leuk Lucentu Wallets Instagram-account waar u veel aantrekkelijke afbeeldingen van de portfolio in verschillende facetten kunt zien.

We wilden deze portemonnees reviewen omdat we denken dat ze heel goed passen bij een retro of vintage stijl of look. De modellen Albir en Red Monastrell hebben kleuren die typerend zijn voor de vintage stijl. Bovendien harmonieert het minimalistische design perfect met retromode. 100% raadt deze portemonnees voor mannen aan.

Portemonnees voor heren: een object van design en mode, meer dan een opbergaccessoire

De herenportemonnee moet je als modeaccessoire zien Ontwerp is belangrijk. Het is niet alleen een accessoire voor het opbergen van geld, kaarten, documenten, foto’s, enz. Het is veel meer dan dat. Een herenportemonnee kan elegantie uitstralen en dat is belangrijk.

Er is ook de kwestie van comfort. Veel portemonnees zijn ongemakkelijk als het gaat om het opnemen van kaarten of contant geld. Er moet gezocht worden naar een goede balans tussen design en comfort.

– Mode is kleden volgens de mode. Stijl gaat meer over jezelf zijn.-Oscar de la Renta.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over herenportefeuilles van het merk Lucentu en dat het nuttig voor je was om meer te weten te komen over dit modeaccessoire voor heren. Tot snel in de volgende blogposts