Skip to content
My Blog

Kofferrecycling in de puurste vintage stijl

april 13, 2022

Recycling en vintage kunnen hand in hand gaanNu kunt u met veel items indrukwekkende decoratieve objecten maken. zoals een koffer. Je hebt deze klassieke stijve koffers met veel stickers uit verschillende landen van de wereld vast vaker gezien, tegenwoordig zeer begeerde objecten op het gebied van decoratie.

Moeilijk en zeker duur om een ​​koffer met deze kwaliteiten te bemachtigen, ook al misschien een familielid of vriend heb er een en je kunt ervan genieten. Deze koffers waren erg stijf en zijn perfect voor veel inrichtings- en gebruiksideeën.

Ze kunnen worden gebruikt als een grote kist voor het opbergen van dekens, seizoenskleding of kinderspeelgoed op uw kamer. Iets serieuzer en bewerkt zal een koffer veranderen in een tafel met deze kenmerken. Je moet een beetje een doe-het-zelver zijn en er vier pootjes op zetten, of hij nu rechtop staat en of je een hoge tafel zoekt of een originele, iets lagere tafel voor in de woonkamer wilt hebben.

oude koffers

gezien in >

Zodra de poten op hun plaats zitten, moet u: maak gaten aan de bovenkant om de bevestiging te bevestigen van wat het oppervlak van de tafel zal zijn. Een glas van een bepaalde dikte verdient de voorkeur om eerst een homogeen oppervlak te krijgen en dan te kijken wat er van de kast geworden is.

Een ander gebruik dat we eraan kunnen geven is dat van cliefde voor ons huisdier, Hiervoor zullen we de riemen die de koffer aan de binnenkant kan hebben, moeten verwijderen en opbergen zodat onze vriend comfortabel is. Met schuim bedekt met stof en een beetje opvulling met brokaat of zelfs geruite stof, kan het een van de favoriete plekken van onze huisdieren worden, in een poging een slot te plaatsen zodat het deksel niet wegglijdt.

En als hij in goede vorm is, dan een ander leven kan geven als reisgenoot, Ja, op voorwaarde dat u met de auto of trein reist, aangezien dit zeker niet voldoende zal zijn voor de door de luchtvaartmaatschappijen vereiste grootte en meer zal wegen dan nodig is.