Skip to content
My Blog

Hoe zijn de vintage stijl jurken?

april 13, 2022

Op en naast de catwalks is vintage stijl een van die stijlen die zeker niet onopgemerkt blijft. In de afgelopen jaren hebben de grote kledinghuizen de vintage stijl omarmd en het is niet ongewoon om vintage kledingstijlen te vinden op alle catwalks.

Hoe is vintage kleding?

Als we het hebben over de term vintage, zowel in mode als in decoratie, dan hebben we het over een stijl die gebruikt werd van de jaren 1920 tot de jaren 70 of 80. Het maakt niet uit in welk jaar het is gebruikt, maar het moet bekend zijn dat het een volledig antiek of antiek tintje heeft.

gezien in >

Waar komt de vintage stijl vandaan?

De vintage stijl wordt weer opgelegd door de grote kledinghuizen. De mode-industrie was de eerste die alle oude kledingstukken opnieuw uitvond, zodat ze opnieuw konden worden gedragen. Maar bepaalde delen ervan een veel actueler tintje geven.

Hoe draag je elke dag vintage stijl

Met wat we in het vorige deel zeiden, bedoelen we niet dat je een kast vol oude kleren in moet gaan en je eerst moet aankleden, omdat er wordt gesuggereerd dat je de mogelijkheid hebt om alles uit het verleden te mixen met een moderne, coherente en harmonieuze touch en vooral heel vrouwelijk.

vintage jurken

gezien in >

Voor de meer discrete

Als je van vintage kleding houdt, maar nog geen keuze hebt gemaakt, is het eerste wat je moet doen kleding kiezen die niet al te veel opvalt. Voor dit type meisje zijn vintage accessoires het meest geschikt. Het goede nieuws is dat vintage accessoires, in tegenstelling tot vintage kleding en meubels, een stuk goedkoper zijn dan je zou denken.

Accessoires:

Vintage brillen – oude tassen – oude portemonnees – parelkettingen en oorbellen.

noeastur_complements

gezien in >