Skip to content
My Blog

Decoratie en catering voor vintage bruiloften

april 11, 2022

In dit artikel zullen we het hebben over bruiloften en specifiek over hen Decoratie en restauratie om te gebruiken bij dit soort evenementen, waardoor het een retro of vintage tintje krijgt. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we dat hieronder in detail bekijken…

middelpunten

Centerpieces zijn een van de hoogtepunten van elke bruiloft. Er zijn gasten die het middelpunt als souvenir willen bewaren, het is meestal een van de meest gefotografeerde details bij dit soort evenementen.

We raden de volgende ideeën aan:

  • Gebruik traditionele bloemen: hortensia’s, tulpen, rozen in verschillende kleuren
  • Het gebruik van kaarsen Voor een nachthuwelijk voegen ze een zeer elegante en verfijnde toets toe
  • Gebruik van glazen containers (vazen, goudvissenkommen, enz.)
  • Enkele creatieve details gemaakt van hout, dat over het algemeen het materiaal is dat het meest wordt geassocieerd met vintage decoratie

Wij adviseren u om de Pinterest sociaal netwerkHier ziet u foto’s van trouwtafels in verschillende stijlen.

Catering voor de bruiloft

Het herscheppen van een bruiloft is een van de meest becommentarieerde items. Hij is meestal een van de hoofdrolspelers van het banket.

De trouwtrend is buffet eten. Deze typologie wordt gekenmerkt door het opzetten van meerdere lange tafels met verschillende maaltijdopties (eerste, tweede, dessert, enz.). De bruiloftsgasten moeten opstaan ​​en de combinatie van gerechten kiezen die ze het lekkerst vinden. Logistiek gezien is dit de beste optie.

Om u over dit onderwerp te inspireren, raad ik u aan de website van Catering L’Empordà te bezoeken, een bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften in de stad Barcelona, ​​​​waar u foto’s kunt zien om zeer goede ideeën te hebben.

Een paar suggesties om in gedachten te houden:

  • De combinatie van verschillende soorten fruit geeft een zeer interessante decoratieve toets
  • Voeg desgewenst een rustieke toets toe aan het gebruik verschillende soorten brood gecombineerd met een kaasplankje Het is een goed idee
  • De gelaagde bruidstaart in pastelkleuren Ze hebben de neiging om een ​​​​zeer retro-look te hebben
  • Kwarteleitjes met een speciale saus voegen ook een elegante toets toe
  • Iberische ham is een klassieker die nooit faalt

Huwelijksuitnodiging

Bij het organiseren van een bruiloft mogen we de details van de uitnodigingen niet vergeten. Als we een vintage tintje willen geven aan het ontwerp van uitnodigingskaarten, raden we aan: Maak ze met kraftpapier, plak er mooie stempels in en gebruik een vintage lettertype. Dit geeft het een heel persoonlijk en creatief tintje.

Bruiloftsdecoratie is absoluut een kunst, het is een proces vol details dat van dit evenement een onvergetelijk moment zal maken voor zowel de bruid en bruidegom als hun gasten.