Skip to content
My Blog

Akara: Het sportkledingmerk dat je een nieuwe kans biedt om je te kleden

april 12, 2022

In het artikel van vandaag willen we het hebben over een ander onderwerp, we willen informatie met u delen over een winkel die kleding verkoopt volgens een ander concept, waarbij we denken aan het helpen van de meest behoeftigen. We gaan daarheen…

AKARA is een nieuw kledingmerk voor de beoefening van sport. Het belangrijkste doel is om te helpen met het inkomen dat in het bedrijf wordt verdiend Kinderen met gezondheidsproblemen op het Afrikaanse continent.

Ik hou echt van de slogan van het merk Akara:

Een kledingstuk voor jou, een advies voor haar.

Achter dit merk gaat de ondernemer schuil Wilfredo Asumu die als kind een litteken aan zijn knie opliep omdat hij in zijn land van herkomst, Equatoriaal-Guinea, geen adequate medische zorg kon krijgen. Op basis van zijn eigen ervaring hoopt hij dat andere kinderen in zijn land niet dezelfde situatie zullen meemaken.

het woord Akara het kledingmerk vertegenwoordigen is een woord dat “fang” betekent in zijn moedertaal Houden.

CROWDFUNDING-CAMPAGNE

In november 2019 lanceert het merk Akara zijn eerste crowdfunding-campagne op het gespecialiseerde Kickstarter-platform, waar zijn eerste collectie sporttruien in de uitverkoop zal gaan.
Het doel van deze campagne is om geld in te zamelen voor: Expeditie van chirurgen en artsen naar Equatoriaal-Guinea

Om mee te doen en op de hoogte te blijven van de lancering van deze crowdfundingcampagne in november, kunt u zich abonneren op onze mailinglijst op de officiële AKARA-website: https://www.akarasocial.com/?ntpcetv

Het interessante van dit initiatief is dat de gebruiker die de geldelijke bijdrage levert Op uw website ziet u transparant hoe de gedane investeringen worden verdeeld. U ziet de fabricagekosten van sportkleding, marketing- en administratiekosten.

De website van het Akara-project is erg goed. Enerzijds zijn ze heel transparant en leggen ze uitgebreid hun initiatief en hun maatschappelijke doelen uit. We kunnen ook enkele foto’s zien van de nieuwe sportkledingcollectie. Dit is kleding voor kinderen en tieners. Moderne en minimalistische ontwerpen die het merk benadrukken.

Uitstekend idee om een ​​kledingmerk te creëren via het donatiesysteem, waarbij internet wordt gebruikt als communicatie- en promotiemiddel

De afgelopen jaren zijn sommige bedrijven begonnen met het versterken van hun strategie Maatschappelijk verantwoord ondernemen via programma’s om kansarme groepen te ondersteunen. In dit geval hebben we het over een kledingmerk dat 100% voor het goede doel is ontworpen. Het is geweldig dat deze sociale initiatieven ontstaan ​​naarmate meer en meer mensen zich bekommeren om het verbeteren van de wereld en de samenleving waarin we leven.

Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel over het merk Akara en zijn interessante sociale werk. Het is goed om deze goede initiatieven te kennen die onze samenleving stilaan veranderen en verbeteren.